Szolgáltatásaink

Cégünk közel egy évtizedes múltra tekint vissza munkaerő-közvetítés területén. Az évek során sokrétű tapasztalatra és szaktudásra tettünk szert, alaposan megismertük a munkaerőpiac sajátosságait. A megszerzett ismereteinkkel segítjük Megbízóink döntését munkaerő-kiválasztás területén.

Legfőbb célunk egy hosszútávon jól működő, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat kialakítása a munkavállalók és a munkaadók között. Fontosnak tartjuk a folyamatos kommunikációt a pályázókkal és ügyfeleinkkel, hogy minél jobban felmérhessük mindkét oldal igényeit, elvárásait.

Jól felkészült, tapasztalt interjúztatóink, valamint szakmailag előszűrt, értékes jelöltekből álló belső adatbázisunk révén a projekteket rövid időn belül, sikeresen teljesítjük.


Munkerő-közvetítés

Tanácsadóink hatékony és gyors megoldást kínálnak az ideális munkatárs megtalálásához. A jelenlegi piaci helyzetben rendkívül fontos a megfelelő szakember kiválasztása. Sok éves tapasztalatunknak, szakmai felkészültségünknek és speciális módszereinknek köszönhetően rövid időn belül, az egyeztetett feltételeknek megfelelő jelölteket tudunk bemutatni.

Munkafolyamat

Piackutatás, előszűrés

Az Ügyfelünk elvárásainak ismeretében saját és egyéb adatbázisok átnézése. A hirdetésre beérkező pályázatok előszűrése, a lehetséges pályázókkal telefonos interjúk lebonyolítása.

Tanácsadói interjú

Személyes találkozó a telefonos előszűrés alapján továbbjutott jelöltekkel. Az interjú keretein belül sor kerül a pályázó szakmai, nyelvi és pszichológiai tesztelésére.

Pályázói profil bemutatása

A személyes interjút követően részletes tanácsadói értékelések összeállítása.  A releváns jelöltek pályázati anyagainak továbbítása Ügyfelünk felé.

Ügyféloldali interjú

Ügyfelünk visszajelzése alapján interjúk egyezetése és megszervezése a kiválasztott jelöltekkel, az interjúkat követően a döntéshozatal támogatása.


Munkaerő-kölcsönzés

Munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunk keretén belül a munkáltatói felelősséget és kötelezettségeket átvállalva biztosítunk megfelelő munkatársat. Lehetőség van egy szakember projekt erejéig tartó munkavégzésére az ügyfélnél, de praktikus megoldás abban az esetben is, ha a kismamák helyettesítését szeretnék megoldani vagy egy időszakos megbízást kell teljesíteni.

Munkafolyamat


Executive search

Szolgáltatásunk a magasan kvalifikált, tapasztalt vezetők vagy speciális tudással rendelkező szakemberek közvetlen megkeresésére irányul. Mivel nehezebben elérhetőek, a keresési módszer is különbözik az esetükben.  Az Ügyfél elvárásainak megfelelő jelöltek felkutatása a legtöbb esetben direkt kereséssel, illetve szakmai ajánlások révén történik.

Munkafolyamat


Kompetenciák felmérése

Speciális szakmai tesztek (adózás, kontrolling, pénzügy, számvitel)

A BDO Magyarország gazdasági szakembereinek köszönhetően speciális szakmai tesztelési lehetőséggel állunk Ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó pályakezdőkről vagy több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező vezetőkről. A feladatsorok széleskörűen vizsgálják a pályázó elméleti és gyakorlati tudását egyaránt. A kérdések különböző területekre irányulnak, ennek köszönhetően rálátást nyerünk a jelölt erősségeire és a még fejlesztendő részterületekre is, melyek fontosak lehetnek a pozíció betöltéséhez.

A szakmai teszten elért eredményekről Ügyfeleinket az értékelés keretén belül tájékoztatjuk.

Kompetencia Teszt - Profile XT (PXT)

Objektív és megbízható eszköz a kiválasztáshoz, az előléptetéshez, a helyettesítéshez és az utánpótláshoz, a karrier-tervezéshez, a vezetők fejlesztéséhez, a tréningekhez, a munkatársak motiválásához, és még számtalan, a munkatársak eredményességének javításával kapcsolatos témakörhöz.

A PXT megmutatja, mennyire rátermett a jelölt vagy a kolléga az adott pozícióra az Önök szervezetében.

  • A teljes személyiséget vizsgálja (20 kompetencián keresztül) a munka szempontjából
  • Kognitív képességet és gondolkodási stílust
  • Viselkedésbeli tulajdonságokat
  • Érdeklődési kört (szakmai és vezetési feladatok kapcsán)
  • Online; 7/24; Felügyelet a kitöltéshez nem szükséges (otthonról is kitölthető)
  • A kérdőív kitöltése kb. 70-90 percet vesz igénybe, de nincs időhöz kötve.
  • Kiértékelése PDF formátumú grafikus, illetve szóbeli módon történik (igény esetén pályázónak is)


HR szolgáltatások kiszervezése

HR Outsourcing szolgáltatásunk során tanácsadóink az ügyfélnél látnak el HR tanácsadói tevékenységet. Ez a megoldás abban az esetben célravezető, ha a cég mérete és gazdasági tényezői miatt nem szükséges egy külön kolléga alkalmazása a humán-erőforrás területen. Költséghatékony, hosszú és rövidtávon is eredményes együttműködés, mely rugalmas megoldást jelenthet sok cég számára.